FE Saragossa - Barça: I ja en són 10! (3-5)

FE Saragossa - Barça: I ja en són 10! (3-5)

Els de Jesús Velasco, comptant lliga i Champions, sumen 10 victòries de forma consecutiva, després dels gols de Ferrao, Marcenio, Adolfo (x2) i Lozano.

Gran victòria del Barça de futbol sala a la lliga. Tres punts que permeten als de Jesús Velasco consolidar-se al capdavant de la taula classificatòria, després de derrotar el Saragossa en el partit avançat de la jornada 9. Un triomf important, abans de rebre el Jaén al Palau en un duel amb el liderat en joc, i abans també de disputar l’Elite Round de la Champions.

 

Els gols de Ferrao, Marcenio, Adolfo (x2) i Lozano al Pavelló Segle XXI de Saragossa també fan que el Barça sumi un nou triomf, el desè de forma consecutiva sumant els partits tant de la competició domèstica com d’Europa. Una gran ratxa que ara esperen allargar. 

Un bon inici

El dinamisme del Barça ràpidament ha permès als de Jesús Velasco posar el primer marge del partit. Primer, a través de les botes de Ferrao, amb el seu 11è gol a la lliga, el cinquè de forma consecutiva (0-1, min 4). Posteriorment, en una jugada de Matheus que ha acabat transformat Marcenio (0-2, min 10).

Dos gols ràpids que s’han quedat curts, perquè tant André Coelho com Marcenio s’han topat amb el travesser en un parell d’accions de perill a favor dels blaugrana. 

Reacció local

Però, tot i que la primera part ha estat dels visitants, tret d’una jugada que ha obligat Miquel Feixas a intervenir per salvar l’1-1 davant Javi Alonso (min 10), en l’inici de la represa el guió ha canviat. 

El Saragossa ha crescut i ha volgut reduir diferències per tornar a entrar dins del partit. Ho ha aconseguit després d’una gran acció d’Adri Ortego que, amb fortuna, Dian Luka ha acabat enviant al fons de la xarxa (1-2, min 23).

El triomf és blaugrana

Però aquest gol local ha fet reaccionar els culers, que a poc a poc han anat recuperant el control. També la diferència en el marcador, ja que en una recuperació i una contra de Marcenio, una assistència de Ferrao ha estat aprofitada per Adolfo, que ha marcat el tercer gol de la tarda per al Barça (1-3, min 26).  

No s’ha quedat aquí, perquè Lozano ha encarat el duel després de caçar un refús i marcar amb un xut potent (1-3, min 30). Tot i que Dian Luka, també amb un golàs, ha tornat a col·locar els dos gols de diferència (2-4, min 30), Adolfo no ha deixat marge per a la sorpresa i, en una jugada individual, ha sentenciat (2-5, min 38). Ja en els segons finals, la tercera diana de Dian Luka (3-5, min 40) ha servit per maquillar l’electrònic, perquè el triomf blaugrana no s’ha escapat.

Setena victòria a la lliga que fa que el Barça, després de 8 jornades, sumi 21 punts i es col·loqui líder en solitari, amb un partit més que el Jaén, el proper rival al Palau. 

LA FITXA

FE Saragossa, 3
Barça, 5

Saragossa: Dani Álvarez, Claudino, Dian Luka, Jamur, Adri Ortego –cinc inicial- Piqueras, Óscar Villanueva, Javi Alonso, Dani Santos, Juanqui.

Barça: Feixas, Marcenio, Matheus, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- André Coelho, Ortiz, Esquerdinha, Sergio Lozano, Pito.

Gols: 0-1, Ferrao (min 4). 0-2, Marcenio (min 10). 1-2, Dian Luka (min 23). 1-3, Adolfo (min 26). 1-4, Lozano (min 30)- 2-4, Dian Luka (min 30). 2-5, Adolfo (min 38). 3-5, Dian Luka (min 40). 

Àrbitres: Antonio Navarro, Alberto Sarabia. Groga als locals Javi Alonso i Dian Luka i als visitants Pito i Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut