Barça Atlètic – Betis B (1-1): Un punt més a prop de la permanència

Els blaugranes sumen un empat en el duel de filials i deixen els andalusos a quatre punts quan falten dues jornades

El Barça Atlètic ha empatat davant el Reial Betis B (1-1) en un partit on l’equip entrenat per Sergi Altisent ha gaudit d’ocasions per poder endur-se els tres punts.

El filial blaugrana ha començat el partit amb molta intensitat i tot i les bones ocasions, el Betis B s’ha avançat als onze minuts quan millor estava el conjunt d’Altisent. Kokoro, dos minuts abans del descans, ha igualat el partit per als culers. Ja a la segona meitat, tot i les oportunitats i el porter-jugador bètic, els blaugranes no han pogut marcar el gol que els hi donés els tres punts. Per tant, amb l’empat, l’equip manté els quatre punts d’avantatge respecte els andalusos, que marquen la zona de descens.

El partit ha començat amb intercanvi d’ocasions entre ambdós equips, als tres minuts Nico, ha tingut una gran ocasió que s’ha desviat per sobre el travesser. Els andalusos han respòs ràpidament però Iker Abad, amb una gran aturada, ha impedit el gol.

Quan millor estàven

Quan faltaven 11 minuts per al descans, Kokoro, després d’una gran jugada, tenia una doble ocasió que no entrava per poc i els blaugranes vivien els millors minuts de joc del partit fins al moment. Dos minuts més tard, Puigvert enviava la pilota al pal i a la següent acció, Álex Mendoza avançava als bètics al marcador.

L’àrbitre sancionava amb groga una mà del porter rival fora l’àrea quan la pilota anava a porteria, els blaugranes insistien atacant la porteria rival, Puigvert tornava a tenir una acció molt clara de gol quan faltaven 6 minuts per arribar al descans.

Reacció abans de la mitja part

El Barça Atlètic ho seguia intentant i  Kokoro al minut 18, posava l’empat al marcador després d’un gran xut a l’escaire de la porteria bètica, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

El filial blaugrana ha entrat decidit a la segona part, bé amb pilota i agressius en la pressió, han trobat varies ocasions sense encert, la més clara de Pol Cano al minut 27. Tot i seguir generant oportunitats, el marcador seguia empatat quan faltaven 10 minuts per al final.

Aniol primer, i Kokoro després tenien dos ocasions clares de gol. Els blaugranes seguien atacant sense trobar encert en els últims metres, i només quedaven cinc minuts.

Després del temps mort el filial del Betis ha sortit amb porter-jugador. Els blaugranes han sabut defensar bé el quatre contra cinc i tot i dos xuts llunyans, el marcador no s’ha mogut, i el filial blaugrana ha sumat un punt més que l’acosta a l’objectiu de la permanència, quan falten dos jornades per acabar el campionat.