Debut rodó del Juvenil a la Lliga

Els de Roger Bonet van golejar l’Industrias Santa Coloma en el derbi per 7-1

El derbi juvenil s’ha tenyit de blaugrana amb una exhibició ofensiva de l’equip de Roger Bonet en un debut immillorable a la Lliga.

En una primera part per emmarcar, Jordi Sánchez i Rubén Rodó van avançar de seguida el Barça amb dos gols matiners. I tot i que l'Industrias va retallar diferències, quatre gols més de Pol López, Izan Vargas, Checa i Gaizka van deixar el partit sentenciat abans del descans amb un contundent 6-1.

A la segona part, Gaizka va arrodonir el marcador completant el seu doblet particular i el Barça va sumar els 3 primers punts de la temporada amb un partit rodó.

Yepes juga amb el filial

El Barça Atlètic va jugar l’últim amistós de la pretemporada a la pista del Playas de Castelló amb el reforç d’Álex Yepes, que segueix posant-se en forma.

El filial va caure derrotat per 4-2 i dissabte que ve s’estrena a la Lliga a les 17 h a casa contra el Leganés.