El Barça, a revalidar el Mundial de clubs sub21

El Barça, a revalidar el Mundial de clubs sub21

El filial blaugrana debutarà demà dimarts davant dels amfitrions, el Paranaguá brasiler

Un cop finalitzada la Segona Divisió, amb una meritòria desena plaça, el Barça B ja té un nou objectiu en ment: el Mundial de clubs sub21. Els blaugranes viatjaran a Paranaguá, al Brasil, com a campions del torneig en l'edició anterior. "Per tots és una motivació extra, l'equip va amb moltes ganes de tornar-lo a guanyar i de gaudir l'experiència", apunta Marc Campàs, que ja va disputar la competició l'any passat.

Els blaugranes, enquadrats al grup A, debutaran dimarts 16 a les 20 hores (hora local) contra el Paranaguá, equip amfitrió de la competició. "Arribem amb molta il·lusió. El nostre propòsit és arribar allí en les millors condicions possibles i competir fins al final", recorda l'entrenador de l'equip, Sergi Altissent.

Els altres tres rivals de la fase de grups seran el NY Ecuador dels Estats Units (dimecres, 16h), el Futsal Club Toronto (dijous, 20h) i el Magnus Futsal brasiler (divendres, 18h). Els dos primers de grups es classificaran pels quarts de final, juntament amb els dos millors tercers. "El fet de jugar contra equips de tot el món ajuda a veure diversos estils de joc, un futbol sala diferent del qual estem acostumats", afirma el capità Àlex Lluch sobre els seus rivals.

El grup B el formen el Joinville Krona (Brasil), l'Olimpia (Paraguai), l'Hokoah (Austràlia), l'Atlas Futsal (Colòmbia) i el Pinocho (Argentina). En el grup C està l'altre equip espanyol, el Palma Futsal, juntament amb el Pacífico (Argentina), el Criciuma Futsal (Brasil), l'Alma Futsal (Japó) i el Torpedo (Rússia). 

La fase final de la competició començarà dissabte 21, amb la disputa dels quarts de final. Diumenge es jugaran les dues semifinals, i dilluns 23 tindrà lloc la final del torneig. Una final que seria un colofó perfecte a la temporada del filial, que ha estat "molt positiva, amb tots els objectius complerts", recorda Altissent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut