El filial assoleix l’objectiu de la permanència

El filial assoleix l’objectiu de la permanència

Els d’Altisent han guanyat 9 dels últims 12 punts en joc i escalen fins a la vuitena plaça

La permanència del filial ja és matemàtica a falta de cinc jornades pel final del campionat. El Barça Atlètic la va segellar dissabte passat a Castelló guanyant per 2-4 a la pista del Bisontes. La tercera victòria en els últims 4 partits per a un equip que ha anat de menys a més i que ha arribant en plena forma al tram decisiu de la temporada.

Les claus de l’èxit

Sergi Altisent ho ha repetit durant tota la temporada: “hem de ser més competitius”, i sembla que finalment l’equip ha respost a la crida del tècnic. Així ho demostren les recents victòries contra el Ceutí, el Leganés i el Bisontes, i també el bon rendiment tot i la derrota contra el Burela.

Jugadors més experimentats com Ortas, Lluch i Campàs s’han posat l’equip a l’esquena. El retorn de Harrison un cop recuperat de la lesió al genoll també s’ha fet notar en positiu. Mamadou Touré i Kokoro s’han integrat molt bé i rendeixen a un gran nivell, i la personalitat de jugadors com Tapias, Rubén, Aniol i Puigvert també sumen.

Bon debut de Sergi Altisent a la categoria

En la seva primera temporada dirigint al filial, Sergi Altisent s’ha sobreposat a les dificultats de dirigir una plantilla molt jove i poc experimentada i ha aconseguit complir amb els dos objectius que s’havia marcat: a nivell de resultats, la permanència; i a nivell grupal, combinar joc ofensiu i mentalitat guanyadora.

Un cop fets els deures, el nou objectiu és treure el màxim de punts en els cinc partits que falten i intentar acabar la lliga entre els vuit primers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut