Barça Atlètic 3 - 4 Burela FS. Acariciant una nova remuntada

El filial blaugrana cau per la mínima després d'uns minuts finals d'infart

Derrota per la mínima del Barça Atlètic davant el Burela FS, en un partit que s'ha decidit en els últims instants. Tot i anar dos gols per darrere, els blaugranes han cregut en tot moment en la remuntada, que s'ha escapat per unes escasses dècimes de segon.

Ha començat molt vertical el Barça el partit, amb aproximacions ràpides i desbordant al Burela. De fet, el primer gol no ha tardat a arribar. En un xut de falta, Rubén ha disparat a porteria i Rikelme ha tocat lleugerament la pilota, que no ha pogut aturar Kaluza.

Un primer gol que es veuria reafirmat amb la segona diana dels blaugrana. En una gran jugada de Touré, el francès filtrava una passada a Puigvert que ha rematat a la perfecció. Dos gols en només dos minuts que han donat una certa tranquil·litat al Barça.

Torna la igualtat al marcador

Però poc a poc el Burela s'ha anat fent amb el control del partit. Pressionant la sortida de pilota del Barça, els gallecs aconseguien tenir més possessió i generar perill a l'àrea. Ha avisat primer Lucho amb un parell de xuts, però ha sigut Isma qui ha obert el marcador pel Burela, al minut 14.

Si el primer gol del partit ha estat de falta directe, l'últim abans del descans ha seguit el mateix patró. En aquest cas, però, el protagonista ha estat de nou Isma, que amb un potent remat ha posat de nou la igualtat al marcador. 2 a 2 i tot per decidir en els últims 20 minuts de partit.

Es complica el partit pel Barça

El Burela ha sortit dels vestuaris amb un punt més d'intensitat. Amb una pressió molt alta, Pazos ha robat una pilota davant Pau López que ha acabat convertint en el 2 a 3. Tot i que el Barça ha continuat buscant el gol, els visitants han culminat la remuntada amb una diana d'Eloy de contraatac.

L'entrada d'un Àlex Lluch molt ofensiu ha donat més possessió de pilota al Barça, però sense trobar espais en una sòlida defensa del Burela. No ha estat fins a l'entrada de Kokoro com a porter-jugador que han arribat les ocasions pels de Sergi Altissent.

Fins a tres xuts ha tingut el japonès per marcar el tercer gol, però les intervencions de Kaluza ho han impedit. La insistència del Barça ha tingut premi finalment. Una rematada de cap d'Aniol quan faltaven 43 segons pel final posava la tensió al partit.

Últims segons d'infart

I ha tingut a tocar l'empat el Barça. Amb només 2 dècimes restants, els blaugranes tenien un servei de banda que podia significar l'empat. Ha rematat Aniol, que ha enviat l'esfèric al fons de la porteria. Després d'una llarga deliberació, però, els àrbitres han decidit que el xut era fora del temps reglamentari, i s'ha mantingut el 3 a 4 al marcador.

Derrota in extremis del Barça contra els segons classificats de la lliga, en un partit que han lluitat fins al final. El proper compromís dels d'Altissent serà en dues setmanes, a la pista del Castellón, amb l'objectiu de deixar la salvació pràcticament assegurada.

Ficha técnica

Barça Atlètic, 3
Burela FS, 4

Barça: Touré, Aniol, Rubén, Harrison y Pau López - cinc incial - Ortas, Muinelo, Campàs, Puigvert, Àlex Lluch, Kokoro i Rubén Rodó.

Burela FS: Pitero, Lucho, Rikelme, David Pazos y Michal Kaluza - cinc inicial - Nito, Isma, Nando, Alberto, Antón Arnejo i Eloy.

Gols: 1-0, Rikelme en pròpia porteria (min. 1); 2-0, Puigvert (min. 3); 2-1, Isma (min. 12); 2-2, Isma (min. 14); 2-3, David Pazos (min. 21); 2-4, Eloy (min. 26); 3-4, Aniol (min. 39).

Àrbitres: Cristian Cubero i Luis Manuel Manso. Han amonestat amb targeta groga a David Pazos i Antón Arnejo, per part del Burela.