Empat amb regust amarg

El Barça Atlètic empata davant el Sala 5 Martorell (4-4), en un partit que dominaven al descans

Empat a quatre entre Barça Atlètic i Martorell en el derbi català de Segona Divisió. Un partit que semblava controlat pel conjunt blaugrana al descans, amb un marcador de 4 a 0 i sensació de domini. No obstant, el primer gol del Martorell ha fet creure en la remuntada al conjunt dirigit per Víctor González.

El partit ha començat amb un ritme frenètic per part dels dos conjunts, conscients de la importància del matx. L'intercanvi d'ocasions als primers minuts ha acabat amb un gol de Marc Campàs al minut quatre. El Barça ha aprofitat aquesta circumstància per continuar castigant la porteria del Martorell, i uns minuts després ha arribat el segon gol. El mateix Campàs posava una pilota a l'àrea, que rebotava en l'esquena de Pau Albacete, capità del Martorell, i entrava a porteria. El 2 a 0 donava tranquil·litat als de Sergi Altisent, que seguien dominant el partit al mig del camp.

Dos gols més abans del descans

El partit ha entrat en una fase de breu descans, després de la intensitat dels primers minuts. Els pocs xuts que arribaven a porteria eren aturats amb comoditat pels dos porters. Però dos contraatacs del Barça han obert una escletxa important en el marcador. Primer ha estat Aniol qui ha vist porteria, després d'una gran passada de Puigvert al minut 17 de la primera part. Just un minut després, el mateix Puigvert ha marcat, aquest cop gràcies a una bona jugada individual de Marc Campàs. 4-0 al marcador que donava comoditat al Barça Atlètic.

La segona meitat ha començat amb la mateixa intensitat que el primer temps. El Martorell ha tingut una ocasió molt clara només iniciar el joc, amb un xut al pal i posterior aturada de Lluch. Però no s'ha arronsat el Barça, que també es trobaria amb el pal fins en dues ocasions. De fet, el colombià Harrison ha tingut tres ocasions consecutives per deixar pràcticament sentenciat el partit al minut 25. Però la bona actuació d'Imar Ruiz ho impedia.

Remuntada rival

Semblava que el Barça tenia el partit controlat, però un gol del Sala 5 al minut sis ha ficat al Martorell al partit. Dani Castro ha obert la llauna pels de Baix Llobregat, i dos minuts després Roger Bermusell veia porteria per posar el 4-2 i la tensió al partit. Les ocasions arribaven per les dues bandes, amb dos xuts al pal pels visitants i remats clars pel Barça. Finalment, ha estat Bermusell qui escurçava distàncies al marcador amb el 4-3.

Arribaven els problemes pel Barça, que veia com se li posava costa amunt el partit. Mamadou Touré ha insistit per part dels locals, i Campàs ha estat a punt de marcar el cinquè mentre el Martorell jugava amb porter-jugador. Quan faltaven de 27 segons pel final del partit, però, Bermusell firmava un hat-trick per posar l'empat a quatre.

Repartiment de punts amb sensació agredolça

Ho intentava el Barça a les acaballes dels 40 minuts, però no veien porteria i els blaugranes s'havien de conformar amb l'empat. La falta d'encert de cara a porteria impedia sumar tres punts vitals per agafar aire a la taula. Al final, 4-4 en un partit que tenien controlat durant els primers vint minuts.

Fitxa del partit

Barça Atlètic: Mamadou Touré, Puigvert (2-0 min. 18), Tapias, Harrison i Àlex Lluch - cinc inicial- Ortas, Tapias, Campàs (1-0 min. 4), Rubén, Aniol (3-0 min. 17), Kokoro i Pol Cano

Sala 5 Martorell: Castro (4-1 min. 6), Fouad, Imad, Bermusell (4-2 min. 8; 4-3 min. 11; 4-4 min. 20) i Ruiz - cinc inicial - Pau, Panés, Oussama, Ibai i Ruiz.

Àrbitres: Javier García i Joel García. Han amonestat amb targeta groga a Dani Castro, Iban i Víctor González per part del Martorell