Arriba el derbi de Segona Divisió

Arriba el derbi de Segona Divisió

El Barça Atlètic rep al Martorell aquest dissabte (16:00h) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Duel d'alt voltatge aquest cap de setmana pel Barça Atlètic. L'equip dirigit per Sergi Altisent rep al pavelló de la Ciutat Esportiva el Martorell, històric del futbol sala i actualment dotzè classificat. Els blaugranes tindran una gran oportunitat de canviar la seva dinàmica actual: en els últims tres partits, només han pogut sumar un punt.

El Martorell, per la seva banda, només suma una victòria i un empat en els cinc últims partits. No obstant, els de Baix Llobregat ja saben què és guanyar davant el Barça Atlètic aquesta temporada. Al partit d'anada, el resultat va ser de 7 a 4 favorable pels de Víctor González.

Molt a prop de l'objectiu

Una victòria serviria al Barça per agafar aire a la taula i tenir la salvació més a prop. A més, el Martorell és un rival directe per aquest objectiu, ja que tenen només quatre punts menys. Els blaugranes estan deu punts per sobre de les posicions de descens, a falta de deu jornades pel final del campionat.

De cara al partit, Sergi Altisent podrà comptar amb el colombià Harrison, que ja està al cent per cent després de superar una lesió de llarga durada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut