El Barça Atlètic posa la directa

El Barça Atlètic posa la directa

Els de Sergi Altisent encadenen dues victòries seguides a casa contra dos rivals directes i s’allunyen del descens

El Barça Atlètic va golejar el Gran Canaria (9-2) i escala fins a la vuitena posició de la classificació de Segona. És la segona victòria seguida a casa després del triomf contra El Valle (3-1) i la tercera en els últims quatre partits. “Estem en línia ascendent, l’equip está competint millor i demostra més maduresa en determinats moments del partit, però hem de tenir els peus a terra i la prioritat continuar sent assegurar la permanència”, diu el tècnic Sergi Altisent. El proper partit del filial serà a Ferrol contra O Parrulo el proper dissabte a les 19h.

Segon ple de victòries consecutiu

És el segon cap de setmana seguit que guanyen tots els equips del Barça de futbol sala, des del primer equip i fins a l’aleví. El Juvenil i el Cadet segueixen líders després de guanyar contra l’Eixample (5-3) i contra el Palafolls (8-1), respectivament. L’Infantil és segon després de superar per 6-2 també al Palafolls; i l’Aleví és tercer després de golejar per 3-8 al Sant Joan Despí.

El proper cap de setmana hi ha aturada de lliga de les categories Aleví, Infantil i Cadet, mentre que el Juvenil jugarà a la pista de Les Corts UBAE el dissabte a les 16:30h. Destacar que l’Aleví participarà a l’European Futsal Cup a Estrasburg, un torneig que comptarà amb un cartell atractiu amb la participació d’equips com la Juventus, el Benfica, l’Olimpique de Lió, el PSG, l’Olimpique de Marsella, l’Anderleht, el Bruges i l’Stuttgart.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut