Passa de gegant del filial i ple de victòries de la base

Passa de gegant del filial i ple de victòries de la base

El Barça Atlètic va obtenir una victòria clau contra El Valle (3-1) i s’allunya de les posicions de descens

El filial tenia marcat en vermell al calendari els dos partits a casa contra El Valle i Gran Canària, dos rivals directes en la lluita per evitar el descens. De moment, els d’Altisent van complir amb una victòria per 3-1 contra El Valle després d’una gran primera part amb gols de Nicolás, Rubén i Tapias. El triomf deixa el Barça Atlètic desè a la classificació, amb nou punts de marge precisament respecte El Valle, l’equip que marca el descens. Dissabte que ve toca un altre partit molt transcendent: Barça-Gran Canària, a les 16h a la Ciutat Esportiva.

Victòries de tots els equips formatius

El Juvenil ha jugat dos partits en quatre dies i ha sumat 6 punts sobre 6 possibles contra el Caldes (6-1) i a Mallorca contra el Llevant Manacor (2-4). Els de Pep Ruiz són líders de la categoria Nacional.

També és líder el Cadet, que va obtenir una treballada victòria a la difícil pista de Les Corts UBAE (2-3). Per la seva banda l’Infantil va golejar a la pista del Castelldefels (1-11) i és segon. I l’Aleví és tercer després de guanyar al Palau Solità (6-4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut