Golejada del filial i derrota del Juvenil a Santa Coloma

Golejada del filial i derrota del Juvenil a Santa Coloma

Els de Sergi Altisent es van refer de les últimes 4 derrotes consecutives amb un gran tiomf per 4-10 a la pista del Ceutí, mentre que el Juvenil va caure per 8-6 en el duel directe pel liderat contra Industrias

El filial ha sigut la cara i el Juvenil la creu d’una nova jornada amb un balanç global positiu per als equips formatius del Barça de futbol sala.

Menció especial per al Barça Atlètic, que va golejar per 4-10 el Ceutí amb un hat-trick d’Ortas i un doblet de Harrison. El filial torna a guanyar després d’encaixar 4 derrotes seguides i és novè a la classificació amb nou punts sobre 21 possibles.

El Cadet, líder

De la resta d’equips formatius, destaca la trajectòria brillant del Cadet que és l’únic equip de la base que compta els seus partits per victòries i és líder després d’un nou triomf a la pista del Penya Esplugues (0-7).

El Juvenil va cedir els tres primers punts de la temporada contra Industrias (8-6) i ara és segon de la Divisió d’Honor Nacional, mentre que l’Infantil i l’Aleví són cinquens en les seves lligues després de guanyar, respectivament, per 0-7 a la pista del Futsal Arenys i per 4-1 a casa contra el Ripollet FS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut