El Barça Atlètic enlluerna!

El filial de Sergi Altisent guanya 6-0 a O Parrulo i suma dues victòries en dos partits amb 12 gols a favor i 2 en contra

Debut a casa brillant del Barça Atlètic, que ha superat per un contundent 6-0 a O Parrulo, un dels candidats a l’ascens. Els d’Altisent han sortit amb una actitud immillorable amb dues consignes clares: pressionar i atacar. I no han donat cap opció al rival, que també ha encaixat dos gols en els primers dotze minuts. El segon en inferioritat per expulsió clara d’Iván Rumbo. Els gols del Barça els han marcat Nico, Tapias i Aniol a la primera part; i Rubén, Campàs i Touré a la segona.

Dos de dos

El nou Barça d’Altisent és líder de Segona amb dues victòries en dos partits i 12 gols a favor per només dos en contra. Dues victòries clares per 2-6 a Gran Canària en la primera jornada, i golejada per 6-0 contra O Parrulo en l’estrena a casa. El proper partit serà la setmana que ve a Alzira.

El Juvenil també guanya

El Barça Juvenil també ha sumat la segona victòria a la lliga després d’imposar-se per 5-3 al Llevant de Manacor amb dificultat i sense brillantor. Els gols blaugrana els han marcat Rubén Rodó, Héctor Checa (2), Jordi Sánchez i Sequero.