Debut amb victòria del filial i del Juvenil

El tècnic Sergi Altisent es va estrenar al capdavant del Barça Atlètic amb un triomf a Gran Canària (2-6); mentre que el Juvenil va superar el CN Caldes (1-9)

El Barça Atlètic i el Juvenil han començat amb bon peu la lliga. Els de Sergi Altisent van guanyar a Gran Canària per un contundent 2-6 i són els primers líders de Segona. El filial va fer un partit molt complet i va dominar el joc en tot moment. Al descans, el marcador ja era de 0-3. El proper partit serà dissabte a les 16h a la Ciutat Esportiva contra O Parrulo.

El Juvenil de Pep Ruiz també va golejar a domicili al CN Caldes per 1-9. El Barça va anar de menys a més i va sentenciar el partit a l’inici de la segona part gràcies a l’efectivitat de cara a porteria. El debut a casa serà dissabte a les 13:15h contra el Llevant Manacor.