El filial recupera els campions d’Europa per començar la lliga

El filial recupera els campions d’Europa per començar la lliga

Nicolás Marrón, Albert Ortas i Adrián Tapias ja s’entrenen amb la resta de l’equip i podran jugar dissabte que ve la primera jornada de Segona

Els companys del Barça Atlètic i els cinc jugadors del primer equip que aquests dies s’entrenen amb el filial han rebut amb tots els honors els tres blaugrana campions d’Europa sub19. 

Són Nicolás Marrón, que ho aconsegueix per segona vegada, Albert Ortas i Adrián Tapias, tres peces clau de la selecció espanyola que es va penjar la medalla d’or a Jaén després de derrotar en la final a Portugal (6-2). 

Ja preparen el debut a la lliga

El Barça Atlètic debuta dissabte que ve a Segona a la pista del Gran Canària, a les 19h hora catalana. Per a aquest partit el tècnic Sergi Altisent ja podrà comptar amb Marrón, Ortas i Tapias, que han rebut una benvinguda especial per part de Carlos Ortiz, el jugador espanyol amb més internacionalitats. En canvi seran baixa els internacionals Touré, convocat amb l’absoluta francesa, i Kokoro, que disputarà la Copa d’Àsia amb el Japó. 

Aquest proper cap de setmana també començarà la lliga de Divisió d’Honor Juvenil de la RFEF amb un enfrontament Caldes-Barça.

CampionsSub19Futsal-016

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut