Victòria in extremis per segellar la permanència

El Barça B remunta i guanya a l’Alzira amb un gol en l’últim sospir del porter Àlex Lluch (3-2)

El Barça B de Xavi Closas ha guanyat per 3-2 a l’Alzira després de capgirar un 1-2 advers en els últims tres minuts, amb un gol de Carrasco al 38’ i un altre del porter Àlex Lluch sobre la botzina.

De fet, el filial ha anat sempre a remolc en el marcador fins al darrer minut. Tots els gols s’han marcat a la segona part. El 0-1 obra de Sena al 24’, ha empatat Víctor Pérez d’immediat, i Peloncha ha fet l’1-2 al 28’. I ja en el tram final, els gols de Carrasco i Lluch que han donat el triomf als blaugrana.

És el segon triomf consecutiu del Barça B de Xavi Closas, que també encadena cinc partits seguits sense conèixer la derrota, amb 11 punts sobre 15 possibles. Amb aquesta victòria, el Barça B escala fins a la setena posició amb 43 punts, a només dos dels llocs de promoció d’ascens. I el triomf també val per segellar la permanència de manera virtual a falta de 4 jornades.