Jennifer Hermoso, Pitxitxi de la Champions

Jennifer Hermoso, Pitxitxi de la Champions

La davantera culer acaba sent la màxima anotadora de la competició amb un total de sis gols, juntament amb Kirby

El Barça ha completat una Champions per a la història. Les culers s’han proclamat campiones d’Europa per primera vegada en la història amb el gran triomf contra el Chelsea (0-4) i a més, Jennifer Hermoso ha estat la Pitxitxi de la competició. La davantera barcelonista, tot i no marcar a la final, ha anotat un total de 6 dianes a la Champions 2020/21, les mateixes que Fran Kirby, la davantera del Chelsea.

La ‘7’ culer ha marcat gol a totes les rondes de la Champions. Als setzens de final davant el PSV, Hermoso va marcar un dels gols en la golejada per 1-4 a Eindhoven, mentre que als vuitens de final davant el Fortuna Hjørring, la culer va anotar un hat-trick al triomf per 4-0 al Johan Cruyff.

Als quarts contra el Manchester City, també va veure porteria al Johan, marcant un dels tres gols de la victòria per 3-0. I també a les semifinals, davant el PSG, marcant l’únic gol blaugrana a l’anada a París (1-1). Així doncs, gols a totes les rondes per deixar empremta en cadascuna de les eliminatòries de Champions. A la final, tot i no haver marcat, ha estat clau provocant el penal que Alexia ha acabat transformant en el 0-2.

Golejadora d’època

La davantera culer, a més, acumula 16 dianes a la Lliga Iberdrola aquesta temporada, a falta encara de vuit jornades per disputar-se, i es manté segona a la lluita pel Pitxitxi, a quatre dianes d’Esther González, del Llevant. Cal recordar que Jennifer Hermoso ja va ser també Pitxitxi de la Lliga les temporades 2015/16, 2016/17, 2018/19 (amb l’Atlètic de Madrid) i 2019/20, i ara buscarà el seu cinquè guardó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut