QUINS TIPUS D’ABONAMENTS DE FUTBOL HI HA? QUÈ ÉS L’ABONAMENT COMPLET I L’ABONAMENT LLIGA?

L’abonament complet dóna dret als socis abonats a assistir, sempre a la mateixa localitat, (excepte en casos de força major o quan ho marqui la normativa oficial de la competició), als partits jugats al Camp Nou a les competicions oficials de: LFP, Lliga de Campions, UEFA i Copa del Rei. Es renova automàticament al final de cada temporada. L’abonament lliga dóna dret a l’assistència, conservant sempre la mateixa localitat, als partits de Lliga de Fútbol Professional i als partits de Copa del Rei.

El club ofereix la possibilitat als socis amb abonament complet la possibilitat d’acollir-se a la modalitat de l’abonament de lliga, estalviant-se un 25% del preu total de l’abonament complet. Al final de cada temporada quan es produeixi la renovació, l’abonament torna sempre a l’estatus d’abonament complet. Els diners seran ingressats al compte del soci sol·licitant, un cop hagi formalitzat el canvi de modalitat a l’Oficina d’ Atenció al Barcelonista. L’abonament lliga definitiu, a diferència de l’abonament lliga, com el seu nom indica, és definitiu per sempre. A més el club ofereix packs d’entrades amb descompte especials per socis.

Si desitja més informació sobre el canvi de modalitat d’abonament (complet a lliga), si us plau consulti la pregunta Com puc canviar la modalitat d’abonament (Complet -> Lliga).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut