Inscripció i ratificació Llista espera d'abonaments

Inscripció i ratificació Llista espera d'abonaments

Aquí podràs consultar la posició dins la llista d'espera dels socis per optar a un abonament de l'Estadi del FC Barcelona o al Palau Blaugrana

El Club té una llista d'espera per ser abonat a l'Estadi o al Palau.

Es poden inscriure en aquesta llista els socis de qualsevol categoria amb una antiguitat mínima de dos anys ininterromputs com a soci. S’accepta que en el cas dels menors d’edat puguin fer el tràmit els pares o els tutors legals, els quals han d’aportar còpia del llibre de família. Per abonament a l'Estadi s'ha de fer presencialment a l'OAB, i pel Palau, online o presencialment.

Tots els socis inscrits han de ratificar anualment la inscripció a la llista d’espera. Aquesta ratificació la poden fer via online des del portal web del Club, a l'apartat de tràmits online, o presencialment a l’OAB demanant cita prèvia, durant el període comprès entre el 10 d’octubre i el 9 de gener del 2023.

Condicions d’inscripció

  • Socis actius del FC Barcelona amb dos anys o més d’antiguitat ininterrompuda de soci. La data de càlcul serà la del dia de la inscripció.
  • No disposar de cap altre abonament a l'Estadi o de  la secció/seccions escollida/escollides
  • No estar sancionat per la Comissió de Disciplina.
  • Estar al corrent de pagament.

Canals d’inscripció

  • Estadi: Presencial, a l’OAB, únicament podrà fer el tràmit el soci titular.
  • Palau: presencial a l'OAB o amb formulari web.

Al següent enllaç es troba el formulari per sol·licitar la inscripció a la llista d’espera  de les seccions esportives: Bàsquet – Handbol – Futbol Sala – Hoquei Patins 

Un cop feta la inscripció el sistema informàtic generarà i enviarà un correu de confirmació incloent-hi el número de posició inicial a la llista, i indicant també les normes per mantenir la inscripció.

Període de ratificació temporada 2023/24

Aquest any el període vas ser del 16 d’octubre del 2023 al 8 de gener del 2024.

Quins socis han de fer el tràmit?

Tots els socis d’alta a la llista d’espera fins el 30 de juny de 2023. Els socis que s'han inscrit després d'aquesta data, aquest any no cal que facin el procés de ratificació.

Els socis que no facin aquest tràmit dins del període fixat perdran tots els drets i seran esborrats d’aquesta llista.

Si vols consultar la teva posició en la llista d'espera d'abonaments només has d'accedir a l'OAB online mitjançant el següent enllaç:


Normes per mantenir la inscripció a la llista d’espera

  • Obligatorietat d’efectuar la ratificació anual entre el 15 d’octubre i el 10 de gener de totes les altes rebudes a 30 de juny. El soci titular haurà d’efectuar el procés presencialment a l’OAB o per formulari web.
  • Les persones que no facin la ratificació perdran l’antiguitat i hauran de fer una nova inscripció.

Després de finalitzar el procés de ratificació anual, es numerarà la llista eliminant els socis que ho hagin efectuat el tràmit, a més de les possibles baixes de soci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut