Vols una festa d'aniversari original i divertida?

Vols una festa d'aniversari original i divertida?

Vine a la Pista de Gel i celebra el teu aniversari amb els teus amics!

Preus

SOCIS 8,70 € p/persona (entrada + lloguer de patins).
PÚBLIC 12 € p/persona (entrada + lloguer de patins).
Les reserves de festes d'aniversari han de ser per a més de 10 persones. L’entrada i els patins de la persona que celebra l’aniversari es gratuït més un detall.
 

Reserves

Heu de fer la reserva prèvia per correu electrònic a pistadegel@fcbarcelona.cat o al telèfon 902 18 99 00 o, indicant el nom de la persona que celebra l’aniversari, si sou socis o no del FC Barcelona, quantes persones patinaran i el dia i l’hora de la visita.  Si sou socis del FC Barcelona, heu de comunicar-ho a l’hora de fer la reserva, i presentar el carnet de soci a les taquilles de la Pista de Gel, el dia de la festa.

Casc i guants

És obligatori l’ús de guants mentre es patina. Els poden portar de casa o llogar-los a les taquilles de la Pista de Gel, a 3 euros el parell.

És obligatori l’ús de casc per a nens/es menors de 12 anys. Podeu portar-lo de casa tipus bicicleta, patins, ‘ski’ o llogar-lo a la Pista a 3 euros/casc.
 

Serveis opcionals

MONITORS

S’ha de fer la reserva prèvia per correu electrònic a pistadegel@fcbarcelona.cat o al telèfon 902 18 99 00.

CAFETERIA

Per contractar aquest servei, heu de trucar i us informaran dels menús especials per a festes d’aniversari, i els preus. Aquest servei és independentment al servei del Patinatge. Informació i reserves de la cafeteria: 93 496 36 33.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut