Confirmació Assistència Estadi Olímpic Lluís Companys

Confirmació Assistència Estadi Olímpic Lluís Companys

Els socis i sòcies que tinguin un Passi Barça 1r Equip 23/24 hauran de confirmar la seva assistència

Inscripció per assistir als partits

El soci o sòcia comprador/a del passi a l’Estadi Olímpic Lluís Companys haurà de confirmar cada partit al qual vol assistir, mitjançant l’Aplicació de Socis o a través del web. Tan bon punt es conegui la data del partit, i fins a 6 dies abans d’aquest, els socis hauran de sol·licitar la seva entrada. Si no indica activament que vol assistir a un partit el Club no li assignarà una localitat i no podrà anar-hi.

Es podran sol·licitar entrades agrupades de fins a 6 socis o sòcies. Per fer peticions conjuntes, els passis d’una mateixa petició han de ser de la mateixa zona.

En el cas de socis o sòcies menors de 14 anys, s’ha de fer una petició conjunta amb una persona adulta, i amb un màxim 3 menors. També haurà d'accedir a l'Estadi amb la persona adulta, a la mateixa zona.

La ubicació de les entrades que s’atorguin anirà variant en cada partit dins de la zona del seu passi.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis i sòcies titulars rebran la comunicació del Club amb les entrades electròniques (PDF) amb les localitats assignades. Les entrades seran nominatives.

Premi a la Fidelitat a l'Estadi Lluís Companys

A partir de la celebració del cinquè partit a l’estadi de Montjuïc, el sistema assignarà automàticament les millors localitats dins la zona dels passis als socis i sòcies que assisteixin a un major nombre dels partits que es diputin a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Per tant, es tindrà en compte el percentatge d’assistència per assignar les millor localitats de cada zona.

PARTITS DISPONIBLES

FC BARCELONA- REAL SOCIEDAD

Tancament formulari: 07/05/24 a les 23.59 h

PETICIÓ MODIFICACIÓ DADES DELS ASSISTENTS

Mitjançant aquest formulari, els compradors d’entrades poden modificar les dades dels assistents que vinguin a presenciar el partit.

En cas que es faci la sol·licitud, els assistents hauran de venir amb l’entrada i mostrar la confirmació de la modificació de dades dels assistents, ja sigui amb el mail rebut imprès o amb el mateix mòbil.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut