Convocatòria d'eleccions

Convocatòria d'eleccions

De conformitat amb el que disposen els articles 35è i 43è dels Estatuts, la Comissió Gestora ha acordat convocar eleccions a la Presidència i la Junta Directiva del Club. Les votacions se celebraran el dia 7 de març del 2021, de les 9 del matí a les 9 del vespre, de manera ininterrompuda, i, simultàniament, a les diverses seus electorals disposades per a les votacions.

La Comissió Gestora vol subratllar que la celebració d’aquestes eleccions està condicionada per l’excepcionalitat derivada de la pandèmia de la Covid-19, per la qual cosa s’organitzaran seguint, en tot moment, les disposicions i les indicacions de les autoritats sanitàries, a fi de protegir la salut i garantir la seguretat dels votants.


Per aquest mateix motiu, aquestes eleccions se celebraran, per primer cop, de manera descentralitzada en 6 seus electorals: Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida i Andorra la Vella.  Existirà un cens electoral per seu i, per tant, els socis i sòcies només podran anar a votar al col·legi que els sigui assignat en funció del seu codi postal de residència.

D'altra banda, també serè el primer cop que en unes eleccions del FC Barcelona s'aplicarà la possibilitat del vot per correu a tots aquells socis amb residència a Catalunya, la resta d'Espanya i Andorra.

D’aquesta manera es vol facilitar i fomentar la participació, limitar la mobilitat de les persones i reduir les aglomeracions.

En el següent document PDF trobareu el calendari, la normativa i el funcionament d'aquestes eleccions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut