Barça TV+, la nova plataforma de streaming digital

Barça TV+, la nova plataforma de streaming digital

Els socis poden disposar gratuitament de Barça TV+ i dels avantatges que ofereix el programa Culers Premium Membership

El FC Barcelona ha fet el llançament de la seva nova plataforma en streaming Barça TV+, i el seu ‘Programa CULERS Premium Membership’.

La plataforma digital de continguts audiovisuals del FC Barcelona estarà disponible a nivell global a través de la web i de l’app del  Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tauleta, mòbil i Smart tv només amb media players com el Chrome cast o apple tv-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. En ella, els usuaris podran trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, dels que també podran gaudir sota demanda.

Un producte únic que representa un nou atractiu i una nova motivació per als socis blaugrana, ja que només pel fet de ser socis del Barça, tenen dret a disposar gratuïtament i amb accés il·limitat a tot el contingut de BarçaTV+, a més de poder gaudir de tots els beneficis que proporciona el programa CULERS Premium Membership.

CULERS Premium Membership

Si una cosa tenen en comú els diferents col·lectius d’aficionats que estimen el Barça és la seva condició de culers. Per això el Club llança el seu Programa CULERS Premium Membership, amb l’objectiu de reforçar el sentiment de pertinença blaugrana i oferir un accés privilegiat a tot l’ecosistema digital Barça. Això vol dir que tots aquells que estiguin subscrits al programa, a més de tenir accés a tots els continguts de BarçaTV+, podran gaudir d’una sèrie d’avantatges i beneficis en aquest ecosistema de productes i serveis digitals, com per exemple tenir accés a descomptes a la botiga online de la Barça Store de l'Spotify Camp Nou, descomptes a ticketing, tenir accés a promocions exclusives dels partners del Club, ofertes d’entreteniment, etc.

Accés per subscripció gratuïta

L’accés a la plataforma BarçaTV+ i al programa CULERS Premium Membership s’ofereix per subscripció, i tots els socis poden efectuar-la de manera gratuïta des de la mateixa web.

La nova plataforma neix amb més de 3.000 vídeos i 1.000 hores de contingut, i amb la voluntat d’oferir als seus subscriptors produccions pròpies produïdes per Barça Studios, del tipus de la sèrie Matchday, partits en directe o diferit dels equips professionals i formatius,  entrenaments del primer equip, produccions exclusives (com les recentment anunciades sèries de ficció inspirada en la Masia i d’animació, ‘Talent Explorers’), documentals, programes de ficció, i l’emissió en directe del canal BarçaTV en català, castellà i anglès.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut