Río Duero Soria 3 - Barça Voleibol 2: El Barça cau als quarts de final

Els locals imposen la seva superioritat (25-14, 25,19 i 25-20) i eliminen al Barça dels play-offs pel títol

El Barça Voleibol ha quedat eliminat dels play-offs pel títol de la Superlliga. Els blaugranes van caure per 3-0 al segon partit davant el Río Duero Soria, amb resultats parcials de 25-14, 25-19 i 25-20. Tot i no aconseguir cap set, el Barça va posar les coses difícils als actuals campions de la Copa. El partit, però, es va acabar decantant pels locals, que obtenien d’aquesta forma la segona victòria de la sèrie i el passi a les semifinals.

Els de Freddy Mosquera estaven obligats a guanyar per forçar el tercer partit. Però els sorians ho volien impedir a tot preu. Amb aquestes dinàmiques, el primer set va estar molt igualat durant els primers punts. Fins que sis punts de servei pel Río Duero Soria van obrir una escletxa al marcador (19-11) impossible de retallar pels blaugranes.

Un cop ajustats els problemes en la recepció, el Barça va poder continuar competint durant la segona mànega. Però un altre bon parcial dels d’Alberto Toribio deixava als locals 6 punts per sobre. No va perdre la cara al partit el Barça, que va arribar a posar-se a quatre, però finalment el Río Duero Soria sumava el segon set, per 25 a 19.

Última oportunitat el Barça

Al tercer set, Mosquera va fer alguns canvis per tal d’aferrar-se tant al partit com a l’eliminatòria. I van produir efecte. Aquest va ser el parcial més igualat del duel, però el Barça no va aconseguir obrir forat al marcador en cap moment. Al contrari. Amb un Río Duero Soria sempre per davant, els culers no van poder donar la volta al partit. Finalment, 25 a 20 pels blanc-i-blaus i l’accés a les semifinals.

Tot i la derrota als quarts de final, el Barça Voleibol tanca una gran temporada. Setens a la fase regular, amb victòries de prestigi, i quartfinalistes de la Copa del Rei. Un equip en clar creixement, que de ben segur mantindrà la dinàmica a l’alça de cara a l’any vinent.