El Barça es complica la seva presència en les semifinals

Els blaugranes perden per 1-3 (28-30, 25-19, 20-25 i 21-25) i hauran de guanyar els dos partits com a visitants per avançar de ronda

El Barça Voleibol no va poder sumar un nou triomf al primer partit de quarts de final del play-off pel títol. El partit entre els blaugranes i el Río Duero Soria prometia intensitat i espectacle, sobretot després de la victòria que va aconseguir el Barça per 3-1 a la penúltima jornada de lliga davant el mateix rival. Els sorians volien la seva particular revenja, i la van obtenir: 1-3 en un partit molt ajustat.

El primer set va ser el més equilibrat i va marcar la tònica del partit. Cap dels dos equips volia deixar escapar l'oportunitat d'adjudicar-se el primer assalt de la lluita pel títol. Després d'un final agònic, els visitants es posaven al davant amb un resultat de 28-30.

A poc a poc, els culers anaven agafant la mesura al partit. Molt solvents en atac, els de Freddy Mosquera van anar obrint distàncies al marcador. Una bretxa que no va poder retallar Rio Duero Soria, i amb el 25-19 el Barça empatava el matx.

El Barça lluita per mantenir-se al partit

Conscients de la importància del tercer set, els d'Alberto Toribio van sortir amb un punt més d'intensitat. Van assolir un avantatge de cinc punts arribats a la meitat del parcial, que van saber administrar per adjudicar-se la tercera mànega.

El Barça colpejava primer al quart set, i es distanciava de cinc punts amb un parcial de 4-9. Però a poc a poc els visitants van anar reduint les distàncies, fins a posar-se per davant al marcador (17-19). L'encert de Rio Duero Soria a la fase final del partit, amb tres accions positives de manera consecutiva, els va servir per emportar-se el primer triomf de la sèrie, després de guanyar el quart set per 21 a 25.

El Barça viatja a Sòria amb la necessitat de guanyar per continuar viu a l'eliminatòria. El següent partit dels blaugranes es jugarà dissabte dia 1, al Pabellón Municipal de los Pajaritos. Si guanyen, el tercer partit també es disputaria en aquesta instal·lació, ja que els sorians parteixen com a caps de sèrie al play-off.