El Barça torna a caure (3-0) davant el Melilla Sport Capital

Els blaugranes tanquen la fase regular amb una derrota, i ja coneixen el seu rival en els play-off pel títol

A la tercera tampoc va ser la vençuda. El Barça Voleibol va tornar a perdre davant el Melilla Sport Capital, que ha guanyat tots elsl partits d'aquesta temporada davant els blaugranes (dos en la Superlliga i un a la Copa). Els locals van dominar el partit de principi a fi, i es van endur la victòria per tres sets a zero (25-18, 25-20 i 25-21).

El primer set es va decantar ràpidament pels locals, que necessitaven la victòria per aconseguir la quarta plaça de la taula. Després d'un intercanvi inicial de punts, el Melilla va obrir forat al marcador fins a posar-se 16 a 8. Tot i el temps mort de Fredy Mosquera, els blanc-i-blaus van saber administrar l'avantatge al marcador per tancar el primer parcial per 25 a 18.

La segona mànega va estar més igualada, amb un Barça a remolc. Amb el 15-15, el set arribava a la part decisiva sense un clar dominador. Però en aquest moment, les bones accions del jugador del Melilla Ignacio Luengas van ser claus per emportar-se el segon parcial.

Sense opcions pel Barça

El Melilla va posar la directa al tercer set, per evitar qualsevol indici de remuntada. Ràpidament van obrir una escletxa de cinc punts al marcador, i no van deixar que els blaugranes s'apropessin en cap moment. Fins als darrers instants, en els que el Barça s'apropava a només dos punts del seu rival. No volien desenganxar-se del partit els de Mosquera, que recolzats en un gran Gerard Osorio, van estar a prop d'endur-se el tercer set. Finalment, però, el Melilla es va imposar per 25 a 21.

El Barça Voleibol acaba la fase regular de la Superlliga setè, amb 30 punts. Aquest mateix divendres començaran els play-offs pels blaugranes, que tindran com a rival als quarts de final al Río Duero Soria, segon classificat. L'últim enfrontament entre els dos, fa només una setmana, va acabar amb victòria pel Barça. Igual que en aquell partit, l'afició de La Salle Bonanova serà clau per poder aconseguir el triomf.