Remuntada i victòria del Barça Voleibol

Els blaugranes remunten un primer set en contra per imposar-se al Río Duero Soria (22-25, 25-15, 25-20 i 25-18)

El Barça Voleibol va aconseguir una meritòria victòria davant el Río Duero Soria, segon classificat de la Superlliga i campió de la Copa, per 3 sets a 1 (22-25, 25-15, 25-20 i 25-18). Tot i perdre el primer parcial, l'equip entrenat per Freddy Mosquera va saber remuntar el partit, recolzats per un gran ambient a La Salle Bonanova, que va firmar una excel·lent assistència en l'últim partit com a locals de la fase regular.

El Río Duero es va posar per davant ràpidament al primer set, fins a arribar a tenir un avantatge de cinc punts. El Barça intentava escurçar les distàncies, i es va arribar a apropar a dos punts. Una evidència de què els blaugranes no deixarien escapar el partit fàcilment. Però no van poder donar la volta al marcador, i així es va arribar al 22-25 final, després de dos punts de set dels visitants.

Comença la remuntada

Les bones accions de bloqueig del Barça, juntament amb l'encert d'Osorio i Carabali (16 punts per cadascun al final del partit) van ser claus durant el segon set. Els locals obrien distàncies a meitats del parcial (13-7), i les mantenien per arribar al 25-15 final. Un set que donava molta moral als de Freddy Mosquera.

Els blaugranes van donar la seva millor versió per encarrilar el partit al tercer set. Encadenant grans accions defensives i de bloqueig, el Barça aconseguia els primers avantatges del parcial. Però la igualtat tornava a la pista, amb diverses alternances al marcador. Un temps mort demanat per l'entrador del Río Duero, Alberto Toribio, va sorgir l'efecte contrari a l'esperat. Parcial de sis a zero pel Barça, per posar el 22 a 16. Una diferència que sabrien controlar per guanyar el segon set 25 a 20.

Un Barça superior

Els visitants s'aferraven a un bon d'inici de parcial per poder igualar el partit, però el Barça no perdia mai la cara de la quarta mànega. Gràcies a l'encert des del servei i aprofitant les errades del rival, els blaugranes van anar obrint forat al marcador fins al 25 a 18 que donava el triomf final al conjunt local.

Partit molt complet de l'equip, davant d'un rival que sumava 11 partits sense perdre. Amb aquesta victòria, el Barça es manté setè a la Superlliga. Però el més important, recupera les bones sensacions de cara al tram final de la temporada. La setmana vinent, últim partit de la fase regular davant el Melilla Sport Capital, justs abans dels play-offs pel títol.