El Barça ven cara la seva derrota

El Barça Voleibol perd 3-0 davant el Leleman Conqueridor Valencia, en un partit decidit per detalls

El Barça Voleibol va perdre davant el Leleman Conqueridor Valencia per 3 sets a 0. Tot i que el resultat és contundent, els blaugranes van estar molt a prop d'endur-se el primer i el tercer parcial, i van posar molt difícils les coses al quart classificat de la Superlliga. 26-24, 25-19 i 28-26 en un enfrontament que es va decidir per detalls als punts decisius.

Els locals van sortir endollats al partit, i ràpidament van obrir diferències al marcador. El Barça s'anava apropant poc a poc en l'electrònic, fins arribar a l'empat a 24. En el moment clau de la primera mànega, el Valencia va encadenar dos punts per guanyar el primer set.

El segon parcial va seguir la mateixa dinàmica, amb domini al marcador per part del Conqueridor Valencia pràcticament des de l'inici. En aquest cas, però, el Barça no va poder retallar les distàncies i els locals van guanyar també el segon parcial per un clar 25 a 19.

El Barça no es rendeix

La igualtat va tornar a la pista en el tercer set. Cap equip aconseguia obrir forat al marcador, i les petites distàncies que aconseguien ambdós conjunts eren ràpidament neutralitzades. El Barça, amb una gran actuació de Gerard Osorio, no volia deixar escapar el partit. El final del set va ser molt ajustat, i es podria haver decantat per a qualsevol equip. Finalment, però, el Valencia es va imposar per 28 a 26 per acabar guanyant el partit tres sets a zero.

Bona actuació de l'equip que dirigeix Fredy Mosquera, que va posar les coses molt difícils al Leleman Conqueridor Valencia. Tot i això, el Barça no va poder sumar una victòria, i ja acumula cinc derrotes consecutives. Dissabte vinent, a les 18h i contra Rio Duero, serà una nova oportunitat per canviar aquesta dinàmica.