Derrota als quarts de final de la Copa

El Barça Voleibol perd (3-1) davant el Melilla en un partit molt ajustat

No ha pogut ser. El Barça Voleibol va caure als quarts de final de la Copa del Rei disputada a Sòria i es va acomiadar del somni coper. Gran partit del conjunt dirigit per Fredison Mosquera, que va plantar cara al Melilla, últim campió de la competició. Finalment, però, la victòria va ser pels quarts classificats de la Superlliga.

Les alternances al marcador van ser la dinàmica del primer parcial. Tot i que Melilla aconseguia les primeres diferències a favor, els blaugranes no perdien les opcions de guanyar la primera mànega. Als compassos finals, però, els blanc-i-blaus van estar més encertats i van guanyar el primer set per un ajustat 25-23.

El segon parcial va seguir la mateixa tònica. Avantatges mínims pel Barça durant els primers punts, fins que el Melilla va obrir forat al marcador. Els va costar tancar el set, però el 25 a 22 final deixava poques opcions al Barça.

Emoció fins al final

Tot i veure's dos sets per sota al marcador, els de Fredy Mosquera van seguir lluitant per sumar el primer parcial a favor. En un gran tercer set, i després d'anar per davant gairebé en tot moment, el Barça es va poder imposar per 24-26. Fins a tres punts de set van necessitar per posar el 2 a 1 al marcador global.

Els errors, però, van castigar els blaugranes en el quart set. Un inici fred, amb un parcial en contra de 7 a 0, va fer impossible la remuntada culer. Finalment, 25 a 16 a favor del Melilla i victòria per 3 sets a 1.

Bon partit dels blaugranes, que no van perdre la cara al partit fins a la quarta mànega. El pròxim partit del Barça, corresponent a la Superlliga, davant el Leléman Conqueridor Valencia, cinquè classificat.