El Barça s'emporta un duel vibrant contra el Palma

Els blaugranes s'imposen a la seva pista (3-1)

El Barça Voleibol va vèncer (3-1) el Club Voley Palma, un rival que va arribar al pavelló de La Salle Bonanova amb l'ambició de mantenir-se viu a la lliga. Els blaugranes es van acabar adjudicant el partit en un gran exercici d'esforç col·lectiu.

El duel va començar molt igualat, amb minuts de tempteig, fins al 14-14 que va posar Carabali amb un gran bloqueig. Després d'un temps mort del Barça, els dubtes van assaltar els mallorquins. I aquest és el terreny d'Osorio. El capità barcelonista va encadenar dos atacs consecutius per posar el 24-22 i, posteriorment, tancar la primera mànega amb un servei directe (25-22).

L'inici del segon set va estar dominat pel Palma, agafat a un avantatge inicial de tres punts. De nou Osorio i Carabali van col·locar el Barça a la baralla, a només un punt, fins que un gran bloqueig de Grossi va permetre els catalans manar en el set.

Fredy va introduir Mario Cid per reforçar el bloqueig. Aleshores, es va reproduir un guió molt semblant al del primer parcial. Dos serveis directes d'Osorio van instaurar el 24-22 a l'electrònic. L'equip va tancar el set amb un atac efectiu.

El Palma va saber nedar amb l'aigua al coll al tercer set fins a sortir-ne viu i posar el 2-1 al partit. Per aconseguir-ho, va necessitar portar el tempteig fins al 30-32.

El quart parcial es va posar molt complicat per al Barça, que perdia 12-15. Fredy va parar llavors el partit amb un temps mort, del qual els seus pupils van sortir encadenant un gran atac i un enorme bloqueig per igualar a 15.

El públic va ser testimoni llavors de grans minuts de joc, amb moviments elèctrics de tots dos equips, fins al 23-23. Quan es tallava la tensió a Barcelona, Carabali va forçar una mala recepció amb la seva sacada i un bloqueig posterior de la defensa blaugrana va acabar tancant el partit.