El Barça Voleibol es fa fort a casa

L'equip supera per 3-0 el Leleman Conqueridor Valencia

El Barça Voleibol es va fer fort a casa, aconseguint una victòria balsàmica (3-0) davant el Leleman Conqueridor Valencia. Els homes de Fredy es van sobreposar a un mal inici i van acabar dominant el partit amb molta solidesa.

El conjunt valencià va sortir fort al pavelló de La Salle Barcelona, i es va arribar a posar amb un 5-8 de partida. Tot i els esforços locals, a meitat de set l'avantatge visitant era més que perillosa (13-17). Però a partir de llavors la solidesa de l'equip tant en defensa com en el servei va permetre capgirar el marcador fins al 25-22 final.

L'inici del segon set va ser totalment diferent. El Barça va sortir molt concentrat i disposat a encarrilar el duel. Així, es va arribar al 10-5 que marcaria el ritme de la màniga. Els valencians van apretar el marcador al final del set, però el 25-21 va fer justícia al joc desplegat a la pista.

El tercer set va estar molt igualat, com demostra l'11-11 que penjava del marcador. Els locals començaven a sentir la responsabilitat de tancar el duel i els visitants jugaven ja amb poca por de perdre. El Barça, però, va apujar una marxa, com quasi sempre amb la direcció d'Osorio, i va tancar el partit amb 3-0.