El Barça no pot amb el Pamesa Teruel

El conjunt aragonès s'endú el partit per 0-3

El Barça no va poder aquest diumenge, al Pavelló de la Salle Bonanova, amb el Pamesa Terol. L'equip aragonès es va emportar el partit per 0-3 malgrat la igualtat entre tots dos equips en molts trams del partit.

L'inici del matx va ser molt competit, fins que Osorio es va presentar a la sacada i amb la seva precisió i un contundent atac va posar el 17-11 per als blaugranes. El marcador va obligar a demanar un segon temps als turolencs, que es van acostar després de la pausa a només 3 punts (17-14).

L'encert del Terol va ser suficient per capgirar el marcador (18-20). Aleshores, es va produir l'entrada d'Héctor García i de Dexter. La igualtat va seguir fins al 24-24, tram decisiu en què dos errors dels culers van fer que els visitants s'adjudiquessin el primer set per 24-26.

Després d'un inici de segon set molt lluitat, els taronges van anar a poc a poc imposant el ritme. El tècnic blaugrana, Fredy, va donar entrada a Lleó per poder canviar la dinàmica d'inici del set.

Un temps mort local amb 8-12 al marcador i l'entrada novament d'Héctor García van reduir el desavantatge a tres punts, però el Pamesa Teruel va tornar a imposar la seva llei al servei fins al 10-16, que va obligar Fredy a parar de nou el partit.

Tot i els sis punts de diferència, el Barça no va voler deixar escapar el set. La distància de 6 punts es va mantenir, fins que una concatenació de bones accions a favor dels turolencs va penjar el 17-25 al marcador del segon set.

L'últim set va començar 0-3, parcial segellat amb un servei directe del diferencial Pernambuco. Amb dues accions positives dels culers es van acostar a l'electrònic (2-3), però un altre cop una jugada poc afortunada va posar tres punts de desavantatge, malgrat els grans esforços d'un Osorio que es va posar l'equip a l'esquena. Hi va haver trams de gran joc per part dels dos equips en què es va demostrar el gran nivell i exigència que requereix aquest tipus de partits.

En no reduir el desavantatge de tres punts, Fredy va demanar un nou temps mort. Després de la pausa, dos errors a l'atac del Terol van afavorir els interessos blaugranes, però els visitants van demanar un temps mort per poder organitzar el final de set.

Els blaugranes van arribar en una posició molt delicada a l'últim tram, tot i que una acció positiva després d'una jugada va posar el 20-24. Tot i això, l'encert de l'equip visitant li va donar la victòria 20-25 i el partit per 0-3.