Doble jornada de l’equip femení i victòria clara del masculí

El CVB Barça guanya un dels dos partits que ha disputat aquesta setmana i els nois passen per sobre del CV Roquetes

CVB Barça – Sant Cugat, un derbi entre setmana.

Bona entrada de públic en el Poliesportiu La Marina per a un partit en horari poc habitual , divendres a les quatre de la tarda, en el qual es disputava la jornada 13 que oportunament va ser ajornada, entre el Barça CVB i el DSV Sant Cugat.

Començava el partit amb el DSV Sant Cugat controlant el joc, amb una excel·lent distribució que dificultava enormement el bloqueig local. Les blaugranes a remolc, a prou feina aconseguien girar a través dels atacs esporàdics de Mireia Orozco i  Betariz Novoa, però l'equip visitant va saber administrar la diferència aconseguida des del principi i emportar-se el primer set per 17-25

Al segon set, semblava que el Barça sortia més entonat a disputar, ja que durant els primers compassos el marcador es va mantenir igualat. Però el Sant Cugat es va encarregar de desnivellar i que tornés la dinàmica anterior, amb l’equip visitant molt còmode en atac i les locals diluïdes en imprecisions. La diferència s'ampliava i l'equip visitant s’emportava el set per un clar 15-25

El tercer set va ser el més disputat. L'entrada de Mabel Caro obtenia millorar el bloqueig local, però va ser insuficient per a detenir la distribució visitant que a poc a poc va anar novament trobant llocs en la defensa del Barça. El conjunt blaugrana malgrat posar-se per primera vegada per davant en el marcador (8-6) no assolia ni enfocar la seva recepció, ni construir amb claredat jugades d'atac, i tornava a anar a remolc d'un Sant Cugat molt més estable que no permetia la reacció. D'aquesta manera l'equip visitant es feia amb el set per 19-25 i s'emportava els tres punts en poc més d'una hora.

CVB Barça – Leganés, remuntada per sumar tres punts

Començava el partit i després d'uns primers moments d'intercanvi d'accions entre els dos equips, el Leganés va agafar una bona diferència aprofitant una sèrie d’impressions de les locals. Amb 12-19 al marcador el Barça introduïa un canvi que resultaria determinant per al desenvolupament del partit, entrava Maria Llinàs i les locals inicien una remuntada que portaria el set a definir-se en un agònic 28-30, si bé no va ser suficient per guanyar el parcial, l’equip es mostrava amb fluïdesa i confiança recuperada.

Tant al segon com al tercer set la dinàmica positiva es plasmava al marcador, amb un joc coral on destacava l'aportació d'Anna Grima, Mireia Orozco i Beatriz Novoa, les blaugranes es feien per 25-19 i 25-20 dels dos parcials.

Al quart i definitiu set el Barça va sortir amb gran determinació, pressionant des del servei i amb una defensa que no donava cap per perduda. Amb l'equip molt ficat i totes les atacants efectives, s'aconseguia una notable diferència. Leganés que no va poder entrar mai en aquest set i acaba cedint amb un contundent 25-8.

Plàcida victòria de l’equip masculí

El derbi català entre dos clubs coneguts, tot i que amb més sort per l’equip blaugrana que es va imposar de manera contundent al CV Roquetes.

El partit començava ajustat, però a meitat del set l’equip dirigit per Fredinson Mosquera es va distanciar amb accions de bloqueig i efectivitat amb el saque d’Andersson Grossi i Eduardo Alvarez que van mantenir la distancia de 10 punts tot i que l’equip visitant lluitava els punts, no aconseguia parar l’empenta blaugrana (25-15).

El segon set va començar amb un parcial d’11-3 pel Barça donant pas al junior Ignasi Sanchis que va saber mantenir la distància inclús ampliar-la fins a la tornada de Felipe Mello amb un parcial de 22-8. Amb aquest marcador, el CV Roquetes ho veia complicat, però van lluitar tots els punts fins al 25-11 final.

Al tercer set, semblava que s’igualaria amb un parcial de 10-10, però diferents ocasions d’atac per part de Gerard Osorio i alguns errors en atac dels visitants sentenciaven el partit amb el 25-12.