Confirmen liderat i presència a la fase final

El Barça Vòlei femení es desfà del Premia de Dalt i està al capdavant de la classificació quan falta una jornada per tancar la lliga regular

El Barça Vòlei femení va confirmar la seva classificació per a la fase final de la Superlliga 2 femenina de voleibol, amb una nova victòria aconseguida a la seva pista davant el SIMC3 Premiá de Dalt per 3 - 1 (25-5/25-20/15-25/25-15).

Amb aquest resultat, les jugadores de Lucía Bregar també conserven la primera posició de la classificació, amb dos punts d’avantatja sobre l’Esplugues, quan només queda una jornada per tancar la Lliga regular. A la darrera jornada, el Barça Vòlei visitarà la pista de l’UBE Illa Grau de Castelló.

En el seu duel contra el Premià de Dalt, les jugadores blaugranes van sortir a la pista amb una gran decisió i disposades a lluitar al màxim per conservar el liderat. Un primer parcial demolidor on les castellonenques es van quedar només amb 5 punts (25-5) va demostrar que el Barça volia dominar des de l’inici. El segon parcial va ser més competit, però també va caure a favor de les locals, mentre que al tercer va aparèioxer una petita treva barcelonista, que va cedir el set abans de rematar el partit imposant-se en el quart parcial.

Cal destacar el joc col·lectiu de tot el conjunt en què va participar Valentina Galiano -a la foto-, i remarcar la faceta anotadora d'Anna Grima, Sara Bisbe, Laura Paterno i Alba Koehler.