Dobles confrontacions dels equips del Barça Vòlei

Dues victòries del femení a terres canàries, mentre el masculí guanya a la pista del Boiro i perd a casa contra l'Unicaja Costa de Almería

Setmana de dos partits la que van viure els equips del Barça Vòlei, amb un partit entre setmana del conjunt masculí a Galícia i la visita d’un dels equips de la zona alta com el Unicaja Costa de Almeria. Per la seva part, les jugadores del femení van aprofitar el seu viatge a Canàries per trobar-se amb dos rivals.

Si en el partit del passat dimecres, el Barça Vòlei masculí va sortir victoriós de la seva visita a la pista del Rotogal Boiro per 0-3 (22-25/19-25/23-25), el diumenge, tot i guanyar el primer set,  no va poder doblegar la resistència del Unicaja Costa de Almería. El conjunt andalús es va imposar per 1-3 (25-22/20-25/15-25/22-25) i torna a deixar l’equip blaugrana a la penúltima posició de la classificació de la Superlliga.

Doble victòria a Canàries

Pel que fa a l’equip femení, manté la seva línia positiva i aquest cap de setmana va solucionar un complicat doble enfrontament a terres canàries. Les noies de Lucia Bregar van imposar-se en els dos partits, al guanyar a la pista del CCO 7 Palmas per 1-3 (19-25/25-23/20-25/21-25), i fer-se també amb la victòria davant el Heidelber per 2-3 (23-25/26-24/25-15/25-27/14-16), en un partit molt disputat en el què l’equip blaugrana van guanyar el primer set per cedir els dos següents i forçar el desempat en un quart parcial molt ajustat (25-27). L’emoció i la igualtat va ser la tònica habitual del set de desempat, que va ser favorable al Barça per 14-16.

Amb aquests resultats, l’equip blaugrana es troba a la segona posició del Grup B de la Superlliga Femenina 2, a un punt del Volei Grau Castelló, que va perdre a casa amb el CAEP Soria, i que té un partit menys que el Barça.

Precisament el Barça Vòlei i el Grau Castelló s’enfrontaran la propera jornada a Barcelona, en un partit força decisiu en la lluita per la primera posició del grup.