Dues victòries amb diferents perspectives

Dues victòries amb diferents perspectives

El Barça Vòlei femení supera el CV Esplugues i es manté tercer, mentre el masculí derrota l'Almoradí, cuer de la classificació

Nova jornada amb dues victòries del Barça Vòlei, però que serveixen per afrontar dues perspectives de futur molt diferents. L’equip masculí va aprofitar la visita al camp del darrer classificat per sumar una victòria en tres sets davant l’Amoradí, però que no li serveix per escapar d’aquesta penúltima posició que ocupa a la  classificació de la Superlliga.

Amb una bona actuació atacant de Madaloz i Da Silva, l’equip barcelonista va encaminar la victòria després d’anotar-se el primer set per 22-25. Amb un joc en el que també va destacar la tasca a la recepció de Masià i del grec Dalakouras, els homes de Fredy Mosquera van controlar els dos sets següents per guanyar per 0-3 (22-25/18-25/22-25).

El femení segueix mirant amunt

Per la seva banda, amb més claredat de la que és podia preveure, l’equip femení del Barça Vòlei va superar el CV Esplugues per 3-0 (25-18/25-19/25-16), en un duel que enfrontava el segon i el tercer classificat del Grup B de la Superlliga Femenina 2. L’experiència de l’argentina Celia Paterno, els bons números d’Alba Koehler i Sara Bisbe, i la recepció de Rosa Mesquida, van destacar en aquest nou pas endavant del conjunt blaugrana en la lluita per una de les posicions a les fases d’ascens.

Les jugadores de Lucía Bregar mantenen la seva línia de joc habitual, que els ha permès encadenar victòria darrera victòria. Des del 6 de desembre de l’any passat, el Barça Vòlei femení no ha deixat de guanyar tots els partits que ha disputat, amb vuit triomfs consecutius que l’han consolidat a la tercera posició, i té només a dos punts el CV Esplugues, segon classificat d’un Grup B que lidera el Volei Grau Castelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut