El Barça Vòlei femení no cedeix i es manté tercer

El Barça Vòlei femení no cedeix i es manté tercer

Les jugadores de Lucía Bregar superen el CAEP Sòria, mentre l'equip masculí no té opció a la pista del Guaguas canari

El Barça Vòlei femení no va fallar davant el CAEP Sòria al seu pavelló de La Marina amb una victòria per 3-1 (21-25/26-24/25-13/25-20) que li permet mantenir-se en la lluita per estar present a la fase d’ascens.

Tampoc van fallar els dos equips que es troben per davant de les blaugrana a la classificació, i tant el  Grau Castelló com el CV Esplugues van sortir guanyadors dels seus duels contra el Ciutat Cide i Premià de Dalt respectivament.

Després d’aquests resultats, la setmana vinent es presenta un partit molt important de cara a la pugna per a les posicions capdavanteres del grup C d’aquesta Superlliga Femenina 2, amb la visita del CV Esplugues a la pista del Barça Vòlei.

En el partit contra el CAEP Sòria, les jugadores de Lucia Bregar van haver de jugar un bon partit per recuperar-se de la pèrdua del primer set i dominar els tres següents per sumar els tres punts en joc. L’equip blaugrana va saber reaccionar amb una actuació on va destacar la tasca conjunta de tot el grup, amb una bona aportació pel que fa a punts de Sara Bisbe, amb nou punts de servei, Anna Grima -les dues a la foto-, Mabel Caro i Berta Palau.

El CV Guaguas no dona opció

Pel que fa a l’equip masculí, aquest cop no va ser possible la sorpresa i el Barça va sortir derrotat de la pista del CV Guaguas per 3-0 (25-19/25-21/25-18). L’equip canari, segon classificat a la Superlliga, es va poder treure l’espina de la derrota que havia patit a la pista blaugrana a la primera volta, i va sortir decidit a enllestir l’enfrontament des del primer moment.

El Guaguas es va mostrar molt motivat i preparat per afrontar el proper cap de setmana la Copa del Rei com a equip amfitrió. Per part de l’equip català que entrena Frendinson Mosquera van destacar novament Caio Da Silva, escollit MVP a la jornada anterior, i el grec Anestis Dalakouras.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut