Barça – Ingenieros Industriales Las Rozas (34-3): El Rugby segueix sent un any més de Divisió d’Honor

Barça – Ingenieros Industriales Las Rozas (34-3): El Rugby segueix sent un any més de Divisió d’Honor

Els blaugranes no podien fallar i es van endur el partit de promoció de permanència de manera clara per mantenir la categoria un any més

El Barça de Rugby es jugava la categoria aquest cap de setmana a Saragossa i no va fallar. Els blaugranes es van imposar de manera contundent al Ingenieros Industriales Las Rozas (34-3) i van certificar la permanència a la Divisió d’Honor.

Els  jugadors entrenats per Santiago Monteagudo eren conscients de la importància del partit i van sortir molt concentrats des de l’inici i no van donar opcions a un rival que venia de perdre la final de la Divisió d’Honor B. Els blaugranes van ser contundents i amb el 34-3 final són equip de Divisió d’Honor un any més.

L’Hoquei Herba femení tanca una gran temporada

L’equip femení de l’hoquei herba blaugrana no van poder passar de les semifinals davant l’HC Sant Cugat (5-1) en la final a quatre de Madrid, però tot i el resultat, l’equip ja havia aconseguit l’ascens a la Lliga Iberdrola les setmanes anteriors en haver-se classificat per a les finals.

Així doncs, l’equip entrenat per Daniel Travé tanca una temporada havent fet unes grans fases regulars i aconseguint l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei herba estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut