Barça – Cisneros (20-18): Gran resultat, gran tarda de rugbi

Catalans i madrilenys disputen un partit vibrant i igualat fins a la fi

Es trobaven dos equips amb un estil similar de joc i amb una mateixa política esportiva amb molts joveníssims jugadors que volien demostrar el perquè estaven a la màxima divisió espanyola.

Un partit ple d’al·licients ja que, a la classificació, el Barça, estava un punt per sobre dels madrilenys. A més, recordar que l'últim partit disputat entre els dos equips va ser espectacular amb molts i bons assajos i amb un triomf dels catalans a l'últim minut.

Domini visitant

El Barça va sortir portant la iniciativa en un partit molt semblant, però Cisneros estava molt concentrat i gestionant molt bé la defensa. Pel que a poc a poc l'equip madrileny va començar a sentir-se bé i es va posar al davant al marcador amb un xut a pals. Va seguir amb la línia d'aprofitar les situacions d'atac per fer un assaig per mitjà de Miguel Perez amb la seva posterior transformació. Després aprofito un cop dels catalans per tornar a xutar a pals i transformar. Un 0 a 13 que feia presagiar que l'ofici del Cisneros faria emportar-se el partit, però un cop de càstig a favor del Barça va fer que els catalans agafessin una mica d'aire, per la qual cosa la primera part va finalitzar amb un 3 a 13 favorable a Cisneros.

Revifada Blaugrana

El Barça va sortir a la segona part molt conscienciat de la necessitat de guanyar aquest partit i aposto per treure jugadors amb experiència com Robledo, Rochedi, Maxi i Cebrian. Per això ràpidament van escurçar distància gràcies a un cop de càstig transformat de nou per Bastien Jegou. Però el somni català s'esvaïa amb un assaig del Jorge Gonzalez que feia que el resultat al minut 63 es posés 6 a 18 per a Cisneros.

Els blaugranes seguien seriosos al camp i amb les idees clares, de manera que al minut 72 Cebrian cap a un assaig que amb la transformació posava el marcador en 13 a 18 quan faltaven 6 minuts per al final. Van ser una bogeria els últims minuts amb els dos equips donant-ho tot al camp, però la perseverança del Barça va fer que Felipe Alegría aprofités un petit espai a la defensa de Cisneros per fer un assaig sota pals amb el temps complert, que gràcies a l'eficàcia amb el peu de Jegou va donar el triomf al Barça.