El Barça Rugbi aconsegueix una treballada victòria davant del Pasek Belenos (40-37)

Els blaugranes sumen un triomf de mèrit contra un rival directe a la classificació

El Barça Rugbi aconsegueix la victòria a la Teixonera en imposar-se per 40-37 al Pasek Belenos, rival directe del conjunt blaugrana a la competició regular. El partit, clarament marcat pels atacs, que es van imposar a les defenses, va destacar per tenir un gran ritme ofensiu i un constant intercanvi de cops.

La primera part va començar de forma brillant pel conjunt blaugrana anotant el primer assaig del partit. En un inici de partit amb confiança en atac, Haines ho aprofitava per posar la primera diferencia al marcador (15-7). Tot i així, la primera meitat, igual que tot l’enfrontament va estar marcat per la igualtat i després de bones accions dels avilesos, amb el quart assaig de la primera meitat, es marxava al descans amb un ajustat 23-22 al marcador.

A la segona, el partit va seguir la tònica igualada de la primera, amb Haines com a un dels homes més destacats dels blaugranes, que va aconseguir una marca que va significar un dels punts d’inflexió clau de l’enfrontament amb el 37 a 27. Els visitants no es van rendir i els últims 20 minuts de l’enfrontament van ser de màxima emoció, fins al marcador final de 40 a 37.