Derrota del Barça en una jornada de debuts

El Barça, amb moltes baixes però també molts debuts, cau davant del conjunt madrileny

El Barça de Rugbi no va poder sumar la victòria a la Teixonera davant del conjunt madrileny del Pozuelo. Els blaugranes arribaven al partit amb moltes baixes i amb molts joves que tenien l’oportunitat de debutar. L’equip madrileny, també amb alguna baixa, necessitava la victòria i li va sortir bé.

Els visitants van aprofitar un assaig i els cops de càstig per marxar al descans amb un avantatge favorable de 0 a 17.  Els blaugranes, van intentar capgirar la situació i al segon temps es van aproximar al marcador gràcies a dos assajos, però el Pozuelo amb els cops de càstig transformats per Johann Eschenbach va augmentar de nou les diferències. Aquest fet els va permetre jugar amb més tranquil·litat els minuts finals de partit i ho van aprofitar per endur-se la victòria per un resultat final de 13 a 30.