El Barça Rugbi, eliminat del play-off en l’última jugada

Els blaugranes cauen (38-31) a casa de la Santboiana

El Barça Rugbi ha caigut eliminat als quarts de final del play-off de Divisió d’Honor, després d’encaixar un assaig en l’última jugada a casa de la Santboiana (38-31). El resultat posa punt i final a una gran temporada dels blaugranes, entre els sis primers de la lliga regular i que han disputat també la Copa del Rei.

El partit al Baldiri Aleu ha arrencat amb un assaig local als dos minuts, a càrrec de Gastón Vila. El Barça, però, ha sabut reaccionar al cop inicial i ha anotat per deixar clar al campió de lliga que no seria un partit fàcil.

La tònica inicial s’ha repetit durant tot el partit, amb la Santboiana per davant però el Barça responent amb anotacions a cada cop en contra. El moment que s’ha viscut al descans ha sigut significatiu: la Santboiana ha anotat el 24-17 en l’última acció de la primera part, i els blaugranes han empatat a 24 en la primera jugada de la segona meitat.

El duel ha arribat amb igualada al minut 70, però el destí ha estat cruel amb el Barça. La Santboiana, en una acció sortint d’una mitja melé, ha anotat un assaig en l’últim segon per posar el 38-31. L’anotació d’Oriol Pujol deixa al Barça eliminat als quarts de final, però no taca la gran temporada dels blaugranes.