Desfeta del Barça Rugbi (54-17) davant un Ciencias Sevilla superior

Els blaugranes tanquen la segona fase en cinquena posició, i jugaran els quarts de final davant la Santboiana

El Barça Rugbi va tancar la segona fase de la Divisió d'Honor amb una derrota, per 54-17, davant el Ciencias Sevilla. En el partit corresponent a la jornada 14, que es va haver d'ajornar, els locals van ser superiors als blaugranes en tot moment. La segona part, però, va servir per recuperar sensacions de cara al play-off de quarts de final, davant la UE Santboiana.

Només havien passat dos minuts de partit quan el Ciencias Sevilla es va avançar al marcador, gràcies a un assaig i la posterior conversió. El Barça es trobava incapaç de jugar en camp rival, i els esforços se centraven en defensa. Però els de Santiago Monteagudo no podien evitar els punts locals.

Fins a quatre assaigs més va obtenir el Ciencias abans del descans. Una ràfega ofensiva que no podia contrarestar el Barça amb la seva velocitat. Els blaugranes no van tenir gairebé accions en atac, i el marcador passats els primers 40 minuts era de 33 a 0.

Amb el cap als play-offs

La remuntada semblava pràcticament impossible, tot i que els blaugranes van començar amb major domini en atac. Al minut 45, Pedro Rodríguez sumava els primers cinc punts pel Barça. Però la reacció rival va ser immediata.

Just a la següent acció, els locals posaven el 40 a 5 al marcador. Dos assajos més en només 15 minuts esvaïen qualsevol abisme de victòria blaugrana. Als darrers minuts, però, Marçel Peña, Pau Aira i Bastien Jegou van maquillar el resultat final: 54-17.

La derrota no varia la posició final del Barça en la segona fase de la lliga. Els de Monteagudo acaben així cinquens, i jugaran els quarts de final davant l'UE Santboiana. Una sèrie que començarà dissabte vinent, a l'Estadi Baldirí Aleu. Un derbi que, segur, no deixarà indiferent a ningú.