El Barça Rugbi, eliminat de la Copa del Rei

El Barça Rugbi, eliminat de la Copa del Rei

Els blaugranes cauen davant el Recoletas Burgos (47-12) als quarts de final de la Copa, en un partit dominat de principi a fi pels locals

El Barça Rugbi ha quedat eliminat de la Copa del Rei, després de caure per 47 a 12 al camp del Recoletas Burgos. Els blaugranes, que ja van caure davant el mateix rival per un resultat similar (41-15) en lliga fa menys d'un mes, es queden sense la possibilitat de disputar les semifinals. 

El repte era majúscul pel Barça: el Burgos  és el segon classificat de la Divisió d'Honor, porta sense perdre des del novembre de l'any passat i només ha encaixat una derrota com a local aquesta temporada. Amb aquestes dades, no era d'estranyar que els locals aconseguissin els primers avantatges al marcador.

Al minut 10 el Burgos feia el primer assaig, i al 28 ja posaven terra de per mig amb el 15-0 al marcador. No s'arronsava el Barça, que amb un assaig de Joan Losada just abans del descans, i la posterior conversió de Güemes, retallava distàncies fins al 15-7. 

La reacció del Burgos era imminent. En els 20 minuts posteriors al descans, els locals deixaven pràcticament sentenciat el partit. Tres assajos i un cop de càstig transformat per posar el 37-7. Una diferència massa gran pel Barça, que tot i aconseguir un assaig més per mitjà de Pablo Ortiz, no podia aturar l'ofensiva local. Al final del partit, el marcador era de 47 a 12.

El Barça Rugbi es queda sense poder disputar les semifinals de la Copa del Rei, un títol que se li resisteix en els últims anys tot i ser el club amb més campionats. Ara els esforços estaran centrats en la lliga, amb la presència als play-offs assegurada, que es jugaran d'aquí menys d'un mes, el cap de setmana del 21 de maig. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut