Una nova victòria del Barça Rugby dispara l’equip

Els blaugranes aspiren a disputar el títol a la segona volta

El Barça Rugbi es va endur una victòria contundent davant el Pozuelo Rugby Union (45-24), alhora vital per pujar fins al quart lloc de la classificació i mantenir-se, a una jornada del final de la Fase Regular, dintre del bloc d’equips que disputaran la segona volta al grup pel títol.

Els homes de Santiago Monteagudo, també en posicions de Copa, van deixar la feina pràcticament resolta en la primera meitat, amb tres transformacions que van deixar el marcador en 27 a 0 al descans.

La reacció del Pozuelo va portar el marcador fins a una diferència de només 9 punts a l’equador de la primera part (33-24), però els blaugranes només estaven disposats a sortir de La Teixonera amb una victòria. Així, en els darrers cinc minuts hi va haver dos assajos locals, que a més del triomf van assegurar un punt per al bonus ofensiu.

En onze jornades disputades, el Barça és quart a la classificació amb 33 punts. L’últim partit de la Fase Regular el disputarà a casa del Complutense Cisneros, setè classificat amb 29 punts.