El derbi es queda a Barcelona

El Barça Rugby s'imposa a la Santboiana (27-21)

El derbi del rugbi català es va quedar diumenge a La Teixonera. I és que el Barça va aconseguir la victòria davant la UE Santboiana en un duel molt igualat, però que els blaugranes van tenir l'encert d'encaminar a la segona part.

El primer temps del partit va ser més de tempteig, basat en fixacions i jugades al peu per tractar de provocar un error del rival, més que per construir atacs elaborats. Davant tres cops de càstic transformats pels visitants, el Barça va marxar al descans amb un xut a pals i amb un assaig en l'última acció, molt enganxat a la cantonada.

La segona part va començar amb un assaig de la Santboiana, contestat de seguida amb un assaig i transformació del bàndol blaugrana. El Barça, a més, ha sabut aguantar perfectament la defensa en diverses accions en inferioritat temporal, just abans de donar un cop definitiu al partit amb un nou assaig al minut 68.

La Santboiana encara ha tingut temps de maquillar el marcador fins el 27-21 i aconseguir el punt de bonus defensiu, però el premi gros s'ha quedat a la ciutat de Barcelona gràcies a una enorme actuació del Barça.