Gran victòria en el primer partit de lliga

L’equip de Santiago Monteagudo aconsegueix una important victòria a Ordizia per 30-31

El Barça es desplaçava a l’Estadi d’Altamira (Ordizia), un camp on sempre és complicat guanyar i aquest cop els blaugranes ho van obtenir per la mínima.

Un partit molt igualat des de l’inici fins al final, però els petits detalls van fer que la balança es decantés cap al conjunt català per 30-31.

Només començar el partit, els locals es van avançar al marcador al minut dos de partit. Però, l’alegria de l’equip basc va durar poc, tres minuts més tard, un assaig de Felipe Alegria avançava als blaugranes en el marcador i la posterior transformació de Bautista Güemes. Abans de la mitja part, Daniel Barranco i Tomás Leonori feien un assaig cadascun i posaven al Barça amb un avantatge de 4 punts, 13-17.

Segona part d’infart

A la segona part l’Ordizia va sortir millor que els blaugranes amb un assaig al minut 45, que era contestat amb un assaig de Joan Losada al minut 49 i la posterior transformació del xut a pals de Pedro Cane.

Ja als instants finals, i quan els locals es veien amb la victòria, un altre assaig de Joan Losada amb la posterior transformació de Pedro Cane sentenciaven el partit. Al final Ampo Ordizia va aconseguir escurçar la diferència amb un cop de càstig, però que era insuficient per empatar el partit i, per tant, els blaugranes s’emportaven la victòria cap a La Teixonera.

El cap de setmana que ve els de Santiago Monteagudo tenen un difícil partit davant un històric a la Divisió d’Honor com és el SilverStorm El Salvador, diumenge 9 d’octubre a les 12:00 a La Teixonera.