El Barça s’emporta la Supercopa Catalunya davant la UE Santboiana

El Barça s’emporta la Supercopa Catalunya davant la UE Santboiana

Els blaugranes guanyen per 14 a 26 en una final disputada a Sitges

L’equip entrenat per Santiago Monteagudo va adjudicar-se dissabte al migdia la Supercopa Catalana de rugbi amb un triomf per 14-26 sobre la Santboiana al Nou Santa Bàrbara de Sitges. El matx va donar el tret de sortida a la temporada de rugbi a Catalunya.

Inici per la Santboiana

La Santboiana va començar amb un 7-0 inicial molt fort en defensa durant el primer temps. Els blaugranes van escurçar el marcador gràcies a una gran jugada de Daniel Barranco que ha culminat Felipe Alegría. Al descans el marcador era de 7-5 pels de Sant Boi.

Segona meitat blaugrana

Els blaugranes van arrencar amb dos assajos pràcticament consecutius, Facundo Laschera i Pablo Pérez han anotat un assaig cadascun, més els dos xuts transformats per Bautista Güemes, i han posat el 7 a 19.

En els últims tres minuts de partit, un assaig per a cada equip ha deixat el marcador final de 14 a 26.

Segon titol pel Barça Rugbi

D’aquesta manera, el Barça sumava la segona Supercopa, va guanyar la primera a Olot el 2018 i va igualar els dos títols de la Santboiana.

Les grades del Nou Santa Bàrbara de Sitges van oferir un gran aspecte amb un bon grapat de seguidors i seguidores que no es van voler perdre el duel entre els dos millors equips catalans.

 

 

 

 

Fotografia de Jaume Andreu

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut