Cap de setmana de campions

L’equip S12 i el Sevens Femení han quedat campions del campionat Nacional i dels Campionat de Catalunya respectivament

L’equip S12 campió del Campionat Nacional

Aquest cap de setmana 28-29 de maig s'ha dut a terme el Campionat Nacional de Rugby sots-12 a la localitat de Arroyo de la Encomienda (Valladolid), en un ambient de rugbi 100% i amb més de 50 Equips de Rugbi participants.

Els blaugranes arribaven al Festival amb la il·lusió de poder enfrontar-se amb la resta de "rugbiers" de la seva categoria provinent de diferents punts de la Península.

Amb molta força i determinació els nostres jugadors van demostrar una progressió i una intensitat en el joc des del primer partit fins a l'últim, amb el Rugbi Club Alcobendas, on públic i jugadors d'altres equips participants, el van considerar gairebé de "gran final".

Una comunió de Rugbi, on jugadors i famílies van gaudir dels valors que aquest esport porta implícit.

L'equip a mesura que ha anat avançant la temporada ha anat consolidant un joc, que progressivament guiat pel seu nou tècnic ha esdevingut un final de temporada magnífic! Amb un Segon lloc al Torneig dels Pirineus d'Aïnsa i amb un molt lluitat primer lloc al Campionat d'Espanya de Valladolid.

Amb una generació de jugadors com aquesta, podem considerar que tenim assegurat un horitzó molt prometedor de reptes i fites a assolir.

El Sevens femení Campió de Catalunya

La Copa Catalana de Sevens s'ha tenyit de blaugrana aquest dissabte. A la Feixa Llarga, el Barça va proclamar-se campió femení de rugby a VII després de superar per segon cap de setmana consecutiu tots els rivals.

Les culers van dominar sense problemes la tarda de dissabte, guanyant a la fase de grups 37 a 0 l'INEF Barcelona i 54 a 0 el Gòtics en una demostració de força i qualitat.

En el partit definitiu el Barça va tornar a demostrar la seva superioritat i amb una gran actuació s'emportava el títol de la Copa Catalana de Sevens després de guanyar 0 a 27 al BUC.