El Barça Rugbi perd contra la UE Santboiana als quarts de final

Els blaugranes cauen a Sant Boi per 30 a 23 i s’acomiaden d’una temporada irregular

El partit va començar molt bé per als locals amb dos assajos i les corresponents transformacions que deixaven 14-0 d’inici. Els blaugranes van reaccionar amb un assaig i un cop de càstig de Bautista Güemes, que havia fallat la transformació anterior després de la marca. El 14 a 8 permetia als de Santiago Monteagudo quedar-se a un assaig.

A la represa, tot i un cop de càstig dels locals, el Barça va reaccionar. Pablo Ortiz ha fet un assaig als 10 minuts de la represa més la transformació de Bautista Güemes, que ha deixat els blaugrana a només dos punts de la Santboiana, 17 a 15. Un drop del capià Bautista Güemes ha permès al minut 55 que els blaugranes es posesin al davant per primer cop en el partit, 17 a 18.

L’emoció continuava amb un assaig i la transformació posterior dels del Baix Llobregat (24-18). Javier Rojas va ser un dels jugadors decisius de l’enfrontament després de marcar dos cops de càstig que permetia a la Santboiana marxar per 30 a 18. Xavier Cebrián ha posat emoció amb un assaig poc abans d’arribar el final (30-23), però sense la transformació de Bautista Güemes les coses es posaven molt difícils per als blaugrana que, amb un assaig i la transformació hauria empatat el matx. Finalment no van pogut anotar i el Barça ha quedat eliminat de la lluita pel títol de Lliga.

Un AVRFCB replet de jugadores de la base ascendeix a Divisió d’Honor B

Les gaditanes van aguantat fins al minut 10 de partit, quan Anna Camarasa va obrir el marcador amb un assaig. A partir d’aquest moment, va ser un espectacle blaugrana. Tres minuts després Clàudia Peña va posat el 10 a 0 al marcador. Abans del descans el AVRFCB va anotar tres assajos més que va deixar el partit sentenciat al descans, 27 a 0.

A la represa ha continuat el domini total de les blaugranes. Clàudia Peña va aconseguit la seva segona anotació al minut 58 de partit. Sara Rodríguez, Alba Capell i Martina Márquez, amb un assaig cadascuna, van posat el 53 a 0. En l’última jugada de partit Clàudia Rodríguez va aconseguir l’assaig de l’honor per a l’Atlètic Portuense.

Fotografia: Jordi Elias