Inici irregular evita la victòria final

El Barça perd un partit molt important davant un dominador Ciencias Enerside (33-34)

El partit entre el cinquè i el sisè classificat prometia intensitat i bon nivell de joc. Dos equips que es trobaven en un gran moment de forma i que no van defraudar la tarda de dissabte a La Teixonera.

El partit va comptar amb diferents fases per a cada equip.

La primera part l'equip de Sevilla va començar impressionant des de l'inici va mostrar el seu millor atac, desbordant als blaugranes. En 3 minuts obrien el marcador amb una bona jugada de la línia científica que posteriorment transformaven. Poc després, en el minut 12 una mala passada de Joan Losada feia que l'equip visitant recuperés la pilota i certifiqués un assaig en solitari.

El Ciencias Enerside era dominador del joc i aprofitava les indisciplines de la defensa blaugrana per augmentar la distància al marcador.

Recuperava terreny el Barça jugant per davant, en el minut 30 imposava la seva superioritat en melé aconseguint l'assaig Ramiro Robledo que transformava Bautista Güemes. Però l'equip visitant continuava desenvolupant el seu joc d'atac alegre que generava superioritat sobre l'ala dreta i així obtenien el seu tercer assaig, per deixar el marcador en 7-27 a la mitja part.

A la represa del partit va ser diferent, el Barça va sortir amb la idea de recuperar el terreny perdut i va ralentitzar  el joc, al minut 54 Xavier Cebriàn assajava després d'una Touch maul, transformava Bautista Güemes. Quatre minuts més tard el Barça gràcies al seu joc a camp obert Pau Aira realitzava un assaig i transformava Bautista Güemes. Els blaugranes estrenyien al marcador, però els visitants van reaccionar i en el minut 66 després d'una Touch assajada a cinc metres de marca blaugrana, el ciències imposava la seva potència al contacte per plantar l'oval.

Al minut 70 un assaig de Daniel Barranco i transformava Bautista Güemes. Màxima tensió als 10 últims minuts, el Barça dominava la possessió, es jugava a camp sevillà i arribava l'última jugada on un assaig de Francisco Maria Carvalho Forbes que Bautista Güemes erraba en la transformació finalitzant el partit en 33-34.